Danka Ilić
Foto: Alo/Alo!Ilustracija

Cela Srbija nadala se da će dete biti živo, sve dok predsednik Srbije nije saopštio tužne vesti. Dvojica osumnjičenih su Danku udarili kolima, usmrtili je. O detaljima zločina još se spekuliše, ali je sigurno da su se tela deteta rešili, i da ono još nije pronađeno.

U Boru je zavladao muk. Svi su zavijeni u crno. Susedi su u neverici. Ni roditelji osumnjičenih ne mogu da poveruju da su oni bili sposobni za ovakav zločin.

A ni susedi. Meštani sa kojima je ekipa Alo razgovarala svesni su da je osumnjičeni "voleo da popije" ali se i dalje svi ustručavaju da to dublje komntarišu. Naš novinar postavljao je sugrađanima pitanje "Da li ste u šoku zbog ovoga što se desilo?"

- U šoku smo. Voleo je da pije, ne znam koliko. Majka, brat, on i otac su živeli zajedno -  rekla je meštanka sela Zlot za naš portal.

 

 

I drugi su svesni da je Dejan voleo da popije: 

- Nije bio oženjen. Njegovi roditelji su zanatlije. Imao je porok, alkohol, ali ne mogu da kažem da li je pio svakog dana. Zaposlio se u vodovodu sa bratom. Viđali smo policiju, ovo je veliko selo preko tri hiljade stanovnika. Brat, otac i majka su živeli sa njim. Dok je na poslu alkohol je zabranjen. Bez obzira na sve, nije smeo da pije. Šta bi se desilo da nije pio?" kaže Radivoje za naš portal.

Neki pak nisu mogli da naslute ništa u njegovom ponašanju do sada... 

"Poznavao sam Dragijevića, ne znam šta se desilo u njegovom ponašanju. Nije ništa pokazivalo po njegovom ponašanju. Lično poznajem porodicu nastradale Danke, baš mi je žao. Svi smo mislili da je Danka živa, međutim ovo je stvarno tragedija. Zadnjih dana ga nisam viđao, nismo baš bili u kontaktu. Poznavao sam njegovu porodicu ali ih nisam viđao", rekao je još jedan meštanin sela Zlot iz kog je Dejan Dragijević.

Podsetimo, Srđan Janković i Dejan Dragijević su kolege iz JKP Vodovod i oni su 26. marta devojčicu udarili službenim vozilom, a potom istim njeno telo odvezli na deponiju gde su ga prvobitno bacili.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading