silovanje
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Monstrum N. G. (59) iz sela u Braničevskom okrugu, koji je više puta silovao najstariju ćerku (14) i napravio joj dete, dok je srednju ćerku (11) više puta primoravao na blud, umro je dva meseca uoči isteka robije!

Kako Alo! saznaje, N. G. je izdahnuo u bolnici požarevačkog zatvora „Zabela“ od kancera. On je pred sam kraj kazne od 15 godina robije iz četvrtog paviljona premešten u zatvorsku bolnicu, ali mu nije bilo pomoći.

- Proveo je svega pet dana u bolnici pre nego što je umro od raka debelog creva. Znao je da ima rak, prošao je i zračenje, ali mu se stanje pogoršalo. Kada je prebačen u bolnicu, molio je ljude koji su bili s njim u kontaktu da ne pričaju drugima zbog čega je osuđen. Plašio se da će ga drugi maltretirati jer je bio svestan koliko je gnusno to što je silovao rođenu ćerku i napravio joj dete, dok je drugu pipkao. Bilo je neverovatno da on uopšte nije pokazivao kajanje, zbog čega su se osuđenici zgražavali. Zbog teškog dela nije imao pravo na skraćenje kazne niti na boravak u otvorenom paviljonu. Na kraju se ispostavilo da je sam sebi dva meseca skratio kaznu - ironično kaže bivši cimer preminulog osuđenika.      

Monstrum je presudom Višeg suda u Požarevcu u oktobru 2010. godine bio osuđen na 15 godina zatvora zbog krivičnog dela silovanja i nedozvoljenih polnih radnji nad maloletnom decom. Sud je utvrdio da je od 2003. do 2008. godine više puta silovao svoju najstariju maloletnu ćerku, dok je srednju pipkao i dodirivao po intimnim delovima tela. Najmlađu ćerku, koja je u to vreme bila veoma mala, gotovo beba, nije dirao.

On je, prema rečima komšija, sa suprugom koja je poreklom iz Hrvatske imao četiri ćerke. Žena ga je napustila zbog toga što je bio alkoholičar i sa sobom je uspela da povede samo jednu ćerku. Ostale tri su ostale kod oca da se brine o njima. Međutim, on nije nigde radio, a novac za život je dobijao od svojih roditelja koji su dugo radili u inostranstvu. Po priči njegovih komšija iz sela, on je u svojoj kući puštao veoma glasnu muziku kada se opije. Komšije su mislile da se pijan veseli i nisu slutile šta se u stvari dešava. Pretpostavlja se da je baš tada radio ono za šta je i osuđen. Niko u selu nije znao šta se događa sve dok najstarija ćerka nije otišla od kuće. Ona se udala za jednog čoveka iz sela koji se razveo od prethodne žene. Pošto je počela da živi s njim, ispričala mu je šta je sve doživela sa svojim ocem. Posle toga je prijavljen ceo slučaj policiji, koja je ubrzo uhapsila oca siledžiju.

Za ovo teško krivično delo bila je propisana zatvorska kazna od pet do 18 godina zatvora. Njemu je u presudu od 15 godina zatvora bilo uračunato i vreme provedeno u pritvoru, tako da je krajem juna ove godine trebalo da izađe na slobodu. Posle prvostepene presude je uložio žalbu Apelacionom sudu u Beogradu, ali je ona bila odbačena. Kako saznajemo, otac iz pakla je tokom robije bez imalo griže savesti tvrdio da mu je izrečena preoštra kazna.

- Bio je magacioner u četvrtom paviljonu, gde su svi znali zbog čega je osuđen. Međutim, ljudi ga nisu maltretirali jer nisu želeli da snose sankcije zbog jednog monstruma. Tvrdio je bez srama i stida da je trebalo da dobije pet-šest godina robije. Na kraju ga je stigla božja kazna, pojeo ga je rak, stomak mu se zalepio za kičmu... - ozlojeđeno kaže bivši cimer pokojnika.

Silovana ćerka posećivala oca iz pakla

Prema rečima našeg sagovornika, ceo slučaj je skroz neverovatan jer je oca iz pakla posećivala jedino njegova žrtva!

- Najstarija ćerka kojoj je napravio dete je redovno dolazila kod njega i dovodila mu čak i dete rođeno u incestu! On nam je pričao da ga najstarija ćerka posećuje, dok ostalu decu i bivšu ženu nije pominjao. Ćerka se kasnije udala i svom mužu ispričala šta je doživela. Upravo je njegov zet došao da preuzme osam džakova njegovih stvari koliko je ostalo u ćeliji posle njegove smrti - kaže naš izvor.      

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading