Pucnjava Čačak
Foto: Alo/Foto: Alo/Rina/Privatna arhiva

Mario Simović (44) ubijen je u četvrtak u krugu svoje firme „Маteks“ u čačanskom naselju Preljina, a njegov ubica Dejan Popović javio se iz bekstva advokatu i rekao da se plaši osvete! Tehnički pregled koji drži osumnjičeni juče je normalno radio, dok je njegova porodica u kući nadomak Čačka i čuvaju je brojni prijatelji i rodbina.

- Oni su ceo život pošteno radili. Jedina Dejanova greška je što je počeo da sarađuje s Marijom. Trgovina oko nekretnina i imanja ih je zavadila i završila se ubistvom. Mnogo ljudi je kod njih u kući od kada se desilo ubistvo. Verovatno se boje osvete. U četvrtak njihova radnja nije radila, ali je sutradan bila otvorena. On se javio našem poznatom advokatu koji se bavi krivicom i pitao ga kako da se preda. Očigledno se plaši jer ne zna da li je neko od Marijevih prijatelja spremam da ga ubije - objašnjavaju meštani.

Ugledni čačanski advokat potvrdio je za Alo! da ga je prošle noći pozvao Dejan i da je tražio informacije o načinu i uslovima predaje policiji.

- Rekao sam mu da je za njega najbolje da se preda. Više detalja ne mogu da kažem jer još nisam njegov zakonski branilac. Ne znam gde se trenutno nalazi, ali se plaši osvete i to je razlog što se krije - rekao je advokat koji insistira na anonimnosti.

Prema Krivičnom zakoniku Srbije, predviđena kazna zatvora za ubistvo kreće se od pet do 15 godina, a kazna za neovlašćeno nošenje i korišćenje oružja je od dve do 12 godina. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading