svetlana dragijević
Foto: Alo

Piše: Ekipa Alo!

Danka je nestala u utorak 26. marta oko 13 sati, kada se majka, kako je rekla, na trenutak okrenula i odvojila od ćerke da bi njenom bratu dala vodu. Devojčica je u tom momentu misteriozno nestala, a od tada su gotovo svi bili na nogama. Policija, Žandarmerija, pripadnici GSS, vatrogasci, kao i meštani i brojni dobrovoljci pretraživali su teren tražeći devojčicu. Helikopteri su preletali čitavu oblast, a u toku noći su korišćene i termovizijske kamere. Drama je trajala deset dana, ali nažalost, posle toga osvanula je stravična vest - Danka je ubijena! Međutim, za njenim telom se i dalje traga.

Kako smo ranije pisali, uhapšeni su radnici Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod“ Srđan Janković iz sela Luka kraj Bora, kao i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot. Oni se sumnjiče da su dete udarili kolima, zatim je stavili u vozilo i dokrajčili davljenjem. Posle toga da su dete bacili na deponiju, a sumnja se da su zatim leš prebacili na drugu lokaciju. Policija pretražuje čitav kraj, sela Zlot i Luka su pod potpunom blokadom, kao i mesto gde se dogodio zločin. Takođe, posle toga su uhapšeni i Dejanov otac Rade i brat Dalibor zbog sumnje da su pomagali u premeštanju tela.

Poznanica porodice Ilić anonimno je poručila za Alo! da su roditelji u agoniji i da žele makar svoje dete da sahrane, a da im ovaj period naročito teško pada.

svetlana dragijević

 

 

- Majka je baš u lošem psihičkom stanju. Ne viđamo je već pola meseca, sklonila se žena. Kažu da posećuje i psihoterapeuta... Sada će im naročito biti teško, dok svi slave, njihovog deteta nema. Nema ništa gore nego da ti jedina želja bude da ti makar nađu dete da možeš da je sahraniš. Prvi praznici bez nje... - kaže komšinica.

Podsetimo, Srđan Janković se u tužilaštvu branio ćutanjem, nije želeo da iznosi odbranu niti da odgovara na pitanja, međutim, ono što je izašlo iz usta Dragijevića šokiralo je i najiskusnije inspektore i tužioce.

- Dragijević je najopuštenije pričao više sati do detalja šta je radio sa detetom. Rekao je da su udarili dete, a da je zatim izašao iz vozila i stavio devojčicu u vozilo. Rekao je da je zatim devojčicu davio golim rukama dok nije izdahnula, a da su je posle toga bacili na deponiju. Stiskao joj je vrat svom silinom. Međutim, obojica su zanemela kad je trebalo da kažu gde je premešteno telo nesrećne devojčice - kaže izvor blizak istrazi za Alo!.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading