nesreca
Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

Krvavi 1.maj! Dva tinejdžera stara svega 18 i 19 godina nastradala su u stravičnim nesrećama koje su se juče dogodile u Pančevu i Pećincima! Mladić P. M. (19) iz sela Donji Tovarnik poginuo je kada je udario u betonski krst na kružnom toku u mestu Ašanja. Kako tvrde komšije, ali i familija nesrećnog mladića, pre nego što će sesti za volan, rekao je da ide da se ubije!

Rođaka nastradalog mladića P. M. kaže da je bio vredan i pošten, ali da je u jednom trenutku 1. maja seo u svoj automobil, odvezao se do mesta Ašanja i direktno se zakucao u kameni krst.

- To je fina porodica. On je bio vredan mladić. Kada je završio školu, počeo je da radi, ali se nije dugo zadržao na tom poslu, bilo mu je naporno. Od tada je pomagao ocu koji se bavi poljoprivredom, tu je bio za sve što treba da se pomogne. Nažalost, roditelji su mu se razveli, majka je otišla od njih, a otac je vodio računa o njemu. Ne znam da su ikada imali bilo kakav problem, skladno su živeli. Svako je imao svoj auto, to je porodica koja je imućna - kaže za Alo! rođaka nastradalog mladića, i dodaje da je majka dečaka u šoku i ne može da poveruje u priče da je njen sin navodno izvršio samoubistvo.

- Ona ne živi sa njima, došla je tu juče odmah nakon što se desila nesreća. Ne može da poveruje da je njen sin digao ruku na sebe, isto tako i njegov otac i sestra. Od juče ne znaju šta će sa sobom - objašnjava naša sagovornica.

Slična tragedija desila se kada je fudbaler Aleksandar Kristijan Marković (29) poginuo pre dve godine u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada se svojim „mercedesom" zakucao u betonski krst u selu Šimanovci kod Pećinaca, a neposredno pre smrti sedeo je sa svojim prijateljima u kafiću.

- Kobne večeri mladić je bio s prijateljima u selu Ašanja, odakle je rodom, nakon što je za predstojeće praznike došao kući iz Nemačke, gde je poslednje dve godine živeo i radio kao vodoinstalater. Sedeo je, smejao se i bio je dobro raspoložen dok je bio u kafiću, a onda se pozdravio sa prijateljima i rekao im da ide kod oca u Šimanovce - rekao je poznanik nastradalog Markovića upoznat sa slučajem.

Saobraćajna nesreća

Foto: Alo!

 

Stravičan udes automobila i kamiona kod Pančeva

Sat vremena nakon nesreće u mestu Bavanište desio se stravičan sudar kamiona i automobila između naselja Skrobara i sela Crepaja, nedaleko od Pančeva. U udesu povređen je vozač kamiona, koji je rodom iz sela Crepaja. Automobil je bio potpuno uništen, dok je kamion sleteo s puta u kanal i prevrnuo se. Kako kažu meštani, virili su samo točkovi teretnjaka, a na licu mesta je bilo nekoliko ekipa Hitne pomoći. 

On je rekao da je nesrećni mladić vozio prebrzo, i da je izgubio kontrolu nad autom.

- Priča se da nema vozačku dozvolu i da je vozio neprilagođenom brzinom i da je u jednom trenutku, kada je došao do kružnog toka, izgubio kontrolu nad „mercedesom" i nije uspeo da smanji brzinu i direktno je udario u betonski krst koji se nalazi u sredini kružnog toka - rekao je izvor blizak slučaju.

Dva sata nakon nesreće u mestu Ašanja život je 1. maja izgubio i tinejdžer M. V. (18), u selu Bavanište kraj Pančeva. Kako tvrde prijatelji mladića, on je ušao malo većom brzinom „pežoom“ u krivinu, sleteo sa puta, a potom u kanal.

Poginuo muškarac u Kruševcu

Pešak (61) poginuo je takođe 1. maja u kruševačkom naselju Lazarica, kada ga je udario automobil.

- On je prelazio put van obeleženog pešačkog prelaza. U tom trenutku na njega je naleteo automobil beogradskih registarskih tablica - kaže rekao je očevidac. Od siline udarca čovek je preminuo na licu mesta.

- Tu se verovatno odbio i istumbao... nije se snašao. Tek što je položio, imao je probnu dozvolu. Verujemo da je možda zbog toga i žurio jer on nije smeo da vozi posle 23 sata - kaže za beogradske medije jedan od komšija unesrećene porodice.

Kako kažu prijatelji porodice, njega su neposredno ispred kuće zatekli roditelji.

- Da tragedija bude još veća, mladić je nastradao maltene ispred kuće. Tada su izašli njegovi roditelji i videli ga. Jeziva scena, da čoveku srce pukne od tuge - rekao je meštanin sela Bavanište.

 Autor: Mihajlo Žilović

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading