televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Prohujalo sa vihorom

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Prohujalo sa vihorom

Razmažena ćerka bogatog vlasnika plantaže, mora da na sve načine pokuša da se izvuče iz siromaštva, nakon destruktivnog "marša do mora", generala Vilijama Šermana, tokom Američkog rata za nezavisnost. Uloge: Klark Gejbl, Vivijen Li.

Drugo polufinale Pesme Evrovizije

Promo RTS

 

 

21.00 RTS1

Drugo polufinale Pesme Evrovizije

U Malmeu se večeras održava drugo polufinalno veče Pesme Evrovizije. Nastupiće predstavnici 16 zemalja, a deset najboljih prema mišljenju publike će se plasirati u finale. Direktan prenos od 21 čas na RTS 1, RTS Svet i platformi RTS Planeta. Nakon prve polufinalne večeri iz koje se u finale plasiralo prvih 10 finalista, među kojima i naša predstavnica Teja Dora, u Malmeu je došlo vreme za drugo polufinale nakon kojeg će spisak finalista biti upotpunjen. Publici će se večeras predstaviti takmičari iz Malte, Albanije, Grčke, Švajcarske, Češke, Austrije, Danske, Jermenije, Letonije, San Marina, Gruzije, Belgije, Estonije, Izraela, Norveške i Holandije. Države koje su automatski finalisti, kao i prošlogodišnji pobednik, nastupaju tokom polufinala uživo. Ranije su u polufinalima puštani klipovi njihovih nastupa sa generalne probe, a od ove godine publika će imati priliku da vidi uživo njihove nastupe. U ovom polufinalu nastupiće Francuska, Italija i Španija. Od prošle godine u polufinalnim večerima glasa isključivo publika, a gledaoci iz država koje se uopšte ne takmiče moći će takođe da glasaju i to putem evrovizijske aplikacije za glasanje www.esc.vote Direktan prenos drugog polufinala moći ćete da pratite od 21 čas na RTS 1, RTS Svet, kao i putem multimedijalne platforme RTS Planeta.

 

Tragovi u snegu

Foto: IMDB

 

 

23.30 Prva

Tragovi u snegu

Radnja filma vrti se oko silovane i ubijene tinejdžerke u indijskom rezervatu u Vajomingu. Kada Kori Lambert otkrije telo u divljini indijanskog rezervata Vind River, FBI šalje svoju agentkinju Džejn Baner da istraži ubistvo. Budući da nije spremna za zimske uslove u Vajomingu, ona zamoli Korija da joj pomogne u istrazi. Uloge: Elizabet Olsen, Džeremi Rener.

Grad prokletih

Foto: IMDB

 

 

22.25 RTS2

Grad prokletih

Beč, 1920. godine. Peter se vraća kući iz Velikog rata, oslobođen iz zarobljeništva. Ali Beč u koji dođe nije nalik mestu koje je nekada poznavao. Dok se oseća kao stranac u sopstvenom gradu, saznaje da je ubijen jedan njegov drug i saborac. Peter odlučuje da serijskog ubicu izvede pred lice pravde, dok se broj ubijenih ratnih veterana povećava... Uloge: Muratan Muslu, Liv Lisa Friz, Maks fon der Groben.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading