Afrikanka
Foto: Alo/Foto: printscreen/TikTok

Afrikanka koja se trenutno nalazi u poseti Srbiji, prikupila je brojne simpatije Srba kada je nedavno, snimajući par videa o svom boravku u našoj zemlji priznala šta je ono što ju je najviše oduševilo i što je zajedničko za većinu srpskih gradova.

Ešeli Stejsi je Afrikanka iz Kenije koja priznaje da uživa u svom putovanju kroz Srbiju ali i u deljenju zanimljivih činjenica koje uči dok posećuje srpske gradove. U jednom svom videu na TikToku otkrila je po čemu će Srbiju ali i Beograd najviše pamtiti.

"Ovako, jedna stvar koju su nas lagali u filmovima jeste da je Srbija opasna i da nije bezbedna. Jer, sada je noć i apsolutno bez straha hodam ulicom i niko me ne dira niti išta slično. Takođe uopšte se ne osećam nesigurno i neprijatno što se snimam dok hodam ulicom.

Apsolutno nema mesta strahu. Ovde je prilično bezbedno. Ovo je jedan od onih gradova gde bukvalno možeš da šetaš okolo kao žena i da se osećaš prijatno. Znači nemojte da verujete svemu što nam prikazuju u filmovima. Beograd je zaista jedan od najbezbednijih gradova u kojima sam bila", rekla je Ešeli.

@ashleestacey1 Just walking back home and I'm not afraid to use my phone or anything like that. #srbija #srbijatiktok #serbia #tiktokserbia #tiktokkenya ♬ original sound - Ashlee Stacey
"Srbija je za mene zemlja cveća"

U jednom od svojih sledećih videa, ova devojka je otkrila da je iz njenog ugla Srbija zapravo zemlja cveća.

Kako je objasnila, to je još jedna stvar koju voli u vezi naše zemlje.

"Primetila sam da oni jednostavno cene kada dobiju cveće i da ga apsolutno obožavaju. Naravno, i mi u Keniji volimo cveće ali nije moranje imati ga u kući - za razliku od Srbije gde ga bukvalno svi imaju, Volim to!" priznala je ona.

(Blic)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading