ventilator
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ali kako se osećao čovek koji je čuo glasove iz ventilatora?

Ovaj neobičan događaj postao je tema na Redditu, gde je jedan korisnik podelio svoju priču u kojoj je deo grada ostao bez struje. Nakon sat vremena, svetla su se vratila, i tada je nastao haos.

"Počeo sam da palim uređaje u kući, a onda sam primetio da iz ventilatora dolaze glasovi. Imam tri ventilatora, ali samo jedan je pravio te čudne zvuke", objasnio je u odeljku "Glitch in the Matrix".

JEZIVA ISPOVEST MUŠKARCA, POMISLIO JE DA JE POLUDEO Došla je struja, svetla su se popalila, a onda je iz ventilatora čuo nešto neverovatno!

Foto: Shutterstock

 

On tvrdi da je situacija bila prilično jeziva, pogotovo zato što ventilator nije bio uključen.

"Utičnica je bila priključena u zid, ali ventilator nije bio upaljen. Prvo sam čuo muziku, a zatim glasove, kao da se radi o nekom zabavnom programu", ispričao je on.

Mnogi Reddit korisnici sugerisali su da je čovek čuo "belu buku", koja može zvučati kao ljudski razgovor.

Na kraju se ispostavilo da je ventilator hvatao radio-signale, što mnoge kućne stvari mogu raditi. Ovo se desilo zato što je ventilator bio dovoljno blizu antene, što je uzrokovalo vibracije koje su prenosile glasove sa radija.

Sličan slučaj dogodio se pre šest godina, kada je neko podelio snimak klima-uređaja iz kojeg su dolazili glasovi. Kao i u slučaju ventilatora, pokazalo se da su električni uređaji bili dovoljno blizu izvora radio-signala da ih prenose.

(telegraf.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading