dvoje
Foto: Shutterstock

Privatni detektiv Leon Hart podelio je neverovatne priče o lažima koje ljubavni prevaranti koriste kako bi sakrili svoje tajne afere.

Kao generalni direktor detektivske agencije sa više od 250 agenata širom sveta, Hart je imao dovoljno prilike da svedoči različitim slučajevima preljube i sumnjivog ponašanja.

Jedan slučaj se tiče muškarca koji je, uprkos tome što je bio u braku 50 godina, imao aferu sa drugom ženom u istom selu gde živi sa suprugom. Kada su ga suočili sa dokazima, priznao je da ima dvoje dece i troje unučadi sa ljubavnicom.

ŽENA SUMNJALA DA JE MUŽ VARA PA UNAJMILA DETEKTIVA On otkrio nešto što joj je sledilo krv u žilama!

 

 

U drugom slučaju, žena je sumnjala da njen bogati muž vara jer je često nestajao na nekoliko dana zbog poslovnih obaveza.

Muž, koji je posedovao avion, imao je tri različite porodice, svaka smeštena na različitim ostrvima. Iako je mnogo godina žonglirao između porodica, konačno je otkriven.

Jedna priča pokazuje kako varalice mogu biti inovativne u prikrivanju tragova. Jedan prevarant bi se parkirao na lokalnom golf terenu, ostavio telefon u plastičnoj kesi u žbunu, i zatim otišao da se sastane sa ljubavnicom u obližnjem hotelu.

Ovaj trik je omogućio da mobilna lokacija pokaže da je bio na golf terenu ceo dan.

Illicitencounters.com, najveća britanska stranica za sastanke, otkrila je da 38% varalica koristi izgovor o porodičnoj smrti kako bi sakrilo neverstvo, dok 42% eksperimentiše sa prerušavanjem, uključujući i 8% koji se oblače kao suprotni pol.

Najpopularniji izgovori su putovanja na golf i poslovna putovanja, koje koristi 74% i 87% varalica, respektivno.

Psiholog dr Luiz Godard-Kroli objašnjava da mnogi ljudi pribegavaju prevari umesto prekidu veze jer se plaše emocionalnih posledica raskida.

Ove priče ističu koliko su prevaranti spremni da se potrude da prikriju svoje tajne aktivnosti i naglašavaju složenost ljudskih odnosa i motivacija.

(espreso.rs

BONUS VIDEO 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading