Jedna nesreća im je dramatično promenila život: Godinama varao ženu, a sad mu ona menja pelene, i ima poruku za brojne ljubavnice

Slobodanka Ćorić Vesti 07.05.2024 17:57 0

Životna Drama porodice Kendić-Mujakić

arifa

Printscreen/tatabradatv

Priča porodice Kendić-Mujakić iz Velike Kladuše u Bosni i Hercegovini jasno ilustruje nepredvidivost života i način na koji se karte mogu iznenada promešati. Enes Mujakić i Arifa Kendić-Mujakić su do 2007. godine živeli običan život, imajući dvoje dece i činilo se da oni imaju sve. Međutim, jedna nesreća je dramatično promenila sve.

Arifa je otkrila da njen suprug, Enes, ima brojne ljubavnice, što je dovelo do sukoba i dodatnih problema u njihovom braku.

"Nisam znala šta da radim. Bila sam u poseti u bolnici u Rijeci, vraćam se kući, čujem čoveka iz kafića kako govori: 'Njegova žena je jako ljuta, ako čuje za tebe, bićeš bijena', a ona viče: 'Ljuta sam i ja'. Prilazi mi i kaže da je Enesova ljubavnica i da je sa njim živela. Iz besa sam joj rekla: 'Vi ste jedna od onih njegovih ku*vi. Evo, sad će on još malo doći kući, pa dođi i ti, on nosi pelene, pa mu peri gu*icu. Ako si živela sa njim, znači da te je finansirao, dao ti je sve. I da ti kažem, za utehu, nisi jedina!' Nije bio lep čovek, ali je imao novca i žene su ga volele", objasnila je Arifa.

Enes je godinama varao svoju ženu, ali je doživeo nesreću koja je dramatično promenila njihove živote. Pao je sa devet metara visine i teško se povredio.

"Kada sam ga videla, bio je neprepoznatljiv. Sve je bilo strašno. Pogledala sam ga kako tri puta oživljavaju elektrošokovima. Srce mi je lupalo, počelo je da me guši. O razvodu više nisam ni pomislila, bila sam rešena da ga ostavim", ispričala je Arifa.

Porodica je nastavila da se suočava sa nesrećama. Prilikom putovanja vozom, njen sin je ispao iz voza, ali je, srećom, preživeo.

"Kada smo krenuli da izlazimo iz voza, sin je ispao, a ja sam skočila za njim. Bio je to strašan trenutak. Lekari su mi rekli da nisu imali takav slučaj, ali smo ipak izbegli invaliditet", ispričala je Arifa.

Iako su prošli kroz mnoge nedaće, Arifa ističe da joj je najvažnije da se Enes oporavlja.

"Bitno mi je da se on oporavlja. Mislim da je to neka viša sila. Mene su sačekivali da me ubiju, ali evo me, živa sam. Šta su nam sve radili, šta su radili deci, zlostavljali su ih i u školi. Ja sam sina morala ispisati iz srednje škole", zaključila je Enesova žena.

Komentari (0)
Loading