par
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Venera, planeta ljubavi, vlada Bikom, a u ovom zemaljskom znaku teži da donese mir i stabilnost u vaše odnose.

Mlad Mesec u Biku podstiče vas da pronađete zadovoljstvo u jednostavnim trenucima zajedništva, kao što su deljenje vremena sa voljenom osobom ili uživanje u svakodnevnim radostima poput gledanja zalaska sunca.

Ovaj period donosi mogućnost za nove početke u ljubavi, a prema astrološkim predviđanjima, pet horoskopskih znakova će posebno osetiti blagodeti ovog mladog Meseca u Biku.

veza

Foto: Shutterstock

 

Škorpija je prva na listi, sada je vreme da ponovo veruje u lepotu ljubavi i otvori se za romantične mogućnosti. Nova magična ljubavna priča može započeti ili postojeća veza postati dublja i ispunjenija.

Vodolija će takođe osetiti pozitivne promene, posebno u oblasti doma i porodice. Mlad Mesec u Biku pruža priliku za zajedništvo i stabilnost, možda čak i razmatranje zajedničkog života.

Jarac se takođe nalazi pod uticajem ovog mladog Meseca, što može doneti novu fazu u vezi ili braku. Važno je pratiti svoje srce i prihvatiti promene koje ljubav donosi.

Devica će iskusiti osnaženje samopouzdanja i nove mogućnosti za ljubav i sreću. Promene su moguće u pogledu rutine i svakodnevnih navika, što može doneti više radosti i uzbuđenja u ljubavnom životu.

Vaga može očekivati dublju povezanost s partnerom i unapređenje odnosa. Mlad Mesec u Biku podstiče Vage da veruju u sebe i uživaju u ljubavi koja ih okružuje.

par

Foto: Shutterstock

 

Ovaj astrološki period pruža priliku za pozitivne promene i nove početke u ljubavnom životu.

Važno je da otvorite srce, verujete u sebe i uživate u svakom trenutku ljubavi i bliskosti s voljenom osobom.

(ona.telegraf.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading