ŽENA SE ODLUČILA NA NEVEROVATAN POTEZ KAKO BI ODBILA UDVARAČE Kolege su je shvatale pogrešno, na kraju je sama sebi morala da kupi ovo!
Foto: Shutterstock

Nakon što je morala da odbije trojicu kolega koji su je shvatili pogrešno, frustrirala se kada je četvrti kolega počeo da pokazuje previše interesovanja.

Odlučna da ne menja svoju prijateljsku narav zbog pogrešnog tumačenja, ova žena je kupila verenički prsten kako bi odbila buduće udvarače.

Smatrala je da će prsten biti jasan znak da nije zainteresovana za flertovanje i da će olakšati rad zajedno.

VERENIČKI PRSTEN

Foto: Shutterstock

 

Iako je verovala da je njen pristup čvrst, mnoge žene su sumnjale u uspeh ove strategije. Jedna žena je pokušala da uradi identičnu stvar, ali tvrdi da nije delovalo. 

,,Kada sam radila u kancelariji, nisu poštovali što nosim prsten čak ni kada sam im rekla da sam gej. Da, nisam zainteresovana za muškarce. Ipak, ovi tipovi (nažalost visok procenat kolega) jednostavno neće shvatiti znak. Nema kraja!''

,,Morala sam da im jasno i čvrsto kažem da nisam zainteresovana. Mi smo kolege. Ostavimo to tako. Onda sam napustila kancelariju jer je dodatni stres bio previše. Sada imam svoj posao i šetam pse za život.'' dodala je u svojoj ispovesti.

Dok su neki muškarci možda kao psi, otkrila je da bi ona radije provodila vreme sa pravim psima.

,,Uživam u samoći sa psima. Divna stvar je ne brinuti se za udvaranja kolega.'' rekla je.

Ova priča ukazuje na to kako žene često moraju da se nose sa neprijatnostima na radnom mestu i da ponekad taktički pristupi, poput nošenja prstena, ne daju očekivane rezultate.

(srecna.republika.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading