Ove venčanice obaraju s nogu: Klasični krojevi odlaze u zaborav, a moda se okreće perju, čipki i mašnama

Slobodanka Ćorić Vesti 10.05.2024 14:57 0

Mnoge žene su primetile da ova venčanica više podseća na haljinu za plažu ili letnju žurku, ali to samo dodaje njenom šarmu i jedinstvenosti

Ove venčanice obaraju s nogu: Klasični krojevi odlaze u zaborav, a moda se okreće perju, čipki i mašnama

Profimedia

Tradicionalni krojevi venčanica oduvek su bili sinonim za eleganciju i klasičan stil. Međutim, poslednjih godina primećujemo sve veće interesovanje za nekonvencionalne i neobične modele venčanica koji donose dozu svežine i originalnosti na svadbene ceremonije. Najnovija kolekcija poznate dizajnerske kuće Oscar de la Renta otkriva upravo tu promenu trendova.

 

 

Nova kolekcija obuhvata 13 venčanica koje su inspirisane elementima francuske čipke i botaničkim motivima poput hrizantema, božura i raznovrsnog lišća.

 

 

Svaka venčanica izrađena je s posebnom pažnjom, a detalji ručno ušiveni u til stvaraju efekat iz bajke. Ipak, ono što izdvaja ovu kolekciju su neobični elementi koji su naišli na pozitivne reakcije širom sveta.

 

 

Jedna od venčanica ističe se svojim mašnama, izazivajući divljenje svojim prorezima i naglašavajući figuru mlade na elegantan način.

 

 

Druga venčanica, kreirana zahvaljujući ručnom radu i heklanju, donosi potpuno novi pristup svadbenoj modi. Mnoge žene su primetile da ova venčanica više podseća na haljinu za plažu ili letnju žurku, ali to samo dodaje njenom šarmu i jedinstvenosti.

 

 

Ova nova era venčanica donosi osveženje i inspiraciju za buduće neveste koje traže nešto drugačije i originalno za svoj veliki dan. Dok klasični krojevi i dalje imaju svoje mesto, neobični modeli postaju sve popularniji, obećavajući svadbene ceremonije koje su istovremeno tradicionalne i moderne.

Komentari (0)
Loading