transformacija beskućnice
Foto: Printscreen/instagram.com/shafaqnovruz

Kada je profesionalni stilista, Šafag Novruz, odlučio da beskućnici Riti pruži potpunu besplatnu transformaciju, nije ni slutio kakav će uticaj imati na njen život.

Rita, godinama suočena s teškom stvarnošću beskućništva i gubitka svog sina, živela je na ulici, preživljavajući od sakupljanja flaša i kesa.

Njena priča, puna boli i usamljenosti, dirnula je Šafag, koja je odlučila da preuzme izazov transformacije njenog izgleda kako bi joj pomogla da povrati dostojanstvo i integrira se u društvo.

Transformacija koju je Šafag sprovela nadmašila je sva očekivanja.

Zahvaljujući posvećenosti mlade stilistkinje, Rita je prošla kroz preobražaj koji je uključivao stomatološke zahvate, negu kose, manikir, pedikir, šminkanje i mnoge druge tretmane lepote.

Fotografije pre i posle otkrivaju gotovo neprepoznatljivu ženu koja zrači samopouzdanjem i lepotom. Odevena u elegantnu haljinu, Rita izgleda kao prava zvezda, skrivajući svoju prošlost beskućnice koja je preživljavala na ulici.

Ova izvanredna transformacija ne samo da je oduševila korisnike interneta, već je imala dubok uticaj i na Ritino samopouzdanje. Sada ispunjena zahvalnošću, Rita izražava osećaj lepote i samopouzdanja kao nikada pre.

S obnovljenim samopouzdanjem, sada se hrabro suočava sa svetom, nadajući se da će njen novi izgled otvoriti vrata novim prilikama za zapošljavanje, zahvaljujući neizmernoj dobroti Šafaga Novruza.

Ritin put od beskućnice do osobe koja zrači samopouzdanjem i lepotom svedoči o moći pozitivnog uticaja koji jedna osoba može imati na drugu.

Ova priča je podsetnik na to koliko je važno pružiti podršku i ljubaznost onima koji se bore u teškim životnim okolnostima.

(stil.kurir.rs

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading