promo
Foto: Promo/Promo

Kompanija Imlek tradicionalno je obradovala uskršnjim poklonima štićenike iz Prihvatilišta za decu Beograda, SOS Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici, Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj i Udruženja „Vitezovi osmeha“ u Novom Sadu, i time ponovo potvrdila svoju snažnu podršku u stvaranju boljih uslova života za najmlađe.

Uskršnju tradiciju kucanja jajima upotpunili su paketići mlečnih proizvoda – Moja Kravica čokoladno mleko, Moja Kravica čokoladno mleko čoko karamel, Moja Kravica milkshake sa ukusom šumskih bobica i Moja Kravica čoko biskvit.

Kompanija Imlek danas uživa reputaciju koja je sinonim za vrhunski kvalitet, neprikosnoveno poverenje potrošača i očuvanje porodičnih vrednosti. Ovaj gest još jedan je u nizu kompanije koja kontinuirano pruža podršku humanitarnim projektima širom zemlje. Vodeći se idejom da je dečiji osmeh neprocenjiv, kompa-nija Imlek pored obeležavanja Uskršnjih praznika tradicionalno donira svoje proizvode povodom početka školske godine, Svetskog dana mleka, Božićnih praznika, Svetskog školskog dana mleka i Svetskog dana deteta.

„Izrazila bih veliku zahvalnost kompaniji Imlek na njihovoj izuzetnoj podršci tokom ovogodišnjih Uskršnjih praznika. Kroz kontinuiranu podršku, kompanija nam omogućava da pružimo sigurno okruženje, osigura-vajući da svako dete ima priliku da odrasta zdravo i srećno. Ova donacija nije samo gest dobrote, već i pokazatelj dubokog razumevanja i posvećenosti zajedničkom cilju i omogućava nam da ostvarimo pozitivan uticaj na živote dece koja su najranjivija u našem društvu“, izjavila je Danijela Stajković, direktorka Prihva-tilišta za decu Beograda.

„Briga o deci i njihovom pravilnom razvoju jedan je od prioriteta kompanije Imlek. Kao brend koji već de-cenijama simbolizuje sigurnost i detinjstvo, Moja Kravica je i ove godine tradicionalno ulepšala uskršnje praznike onima kojima je to najpotrebnije. Društveno odgovorno poslovanje, sa fokusom na pomoć naj-mlađima, jedan je od temelja kompanije Imlek, zbog čega nam aktivnosti ovog tipa predstavljaju najveće zadovoljstvo“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativnih poslova Imleka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading