ZAKUKAĆE AMERIČKE PUDLICE! Stigao odgovor Moskve na pretnju NATO države: "Sada besno laju, ali kad dođe Sudnji dan..."
EPA

Ambasador Litvanije u Švedskoj Linas Linkevičijus i druge „američke pudlice“ zažaliće zbog svojih „gafova“, rekao je zamenik predstavnika Rusije u UN Dmitrij Poljanski, kao odgovor na prikrivenu pretnju Krimskom mostu koju je Linkevičius uputio na društvenim mrežama u subotu.

Linkevičijus je objavio poruku na X-u (bivši Tviter), na kojoj su bile tri slike: jedna ruskog Krimskog mosta, druga je snimila lansiranje nečega što je izgledalo kao raketa ATACMS američke proizvodnje, a treća prikazuje ruskog predsednika Vladimira Putina u zamišljenom raspoloženju.

Natpis ispod slika glasi: „Ako neko nije imao priliku da se fotografiše na Kerčkom mostu, još je vreme“.

Poruka ambasadora baltičke nacije – koja je članica NATO-a i EU – stigla je samo nekoliko dana nakon što je savetnik Bele kuće za nacionalnu bezbednost Džejk Salivan potvrdio da su SAD tajno isporučile „značajan“ broj raketa ATACMS, koje imaju domet do 300 km, do Ukrajine.

Čini se da Linkevičijus svojom objavom nagoveštava da bi se municija dugog dometa mogla koristiti za napad na 19 kilometara dug Krimski most.

Poljanski je odgovorio litvanskom diplomati u subotu, rekavši da „servilni baltički američki psi... sada besno laju, ali će patetično cviliti kasnije kada dođe sudnji dan“. Linkevičijus i drugi poput njega će na kraju zažaliti "sve takve greške", upozorio je on.

(RT)

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading