Alma Arazi
Foto: Alo/Društvene mreže

Novinar albanskog lista je u emisiji "Albanski život" izneo nekoliko sumnji, navodeći da je njen suprug imao veze sa bandama u Skadru.

Bio poznat kao "jak čovek u gradu"

On je rekao da žene koje se plaše da prijave nasilje jer je njihov suprug "jak čovek u gradu", mogu isto prijaviti u drugom gradu. On je takođe rekao da je čak i u ovom slučaju Almin suprug, Ergis Arazi bio "jak" u Skadru i povezan sa gradskim bandama.

Prema njegovim rečima, trebalo bi da se rasvetli i poslednji razgovor koji je Alma vodila sa rođakom. Takođe, za Lacija, novinara albanskog lista "Voks", sumnjiva je i činjenica da su se događaji odigrali u poslednja četiri dana, u vreme kada je iz zatvora izašao i brat Ergisa Araza.

- Treba istražiti i ubistvo u ovom slučaju. To bi trebalo da se istraži, jer poslednji snimak je sa ulaza na stari most na Bojani i tamo postoje dva naselja, u jedno ulaziš preko mosta i iz jednog izlaziš i oba imaju kamere. Činjenica da su šipke mosta metar i po visoke i da bi ribar morao da se popne do mosta da baci mrežu, kako je to uspela sama majka sa troje dece. Kako je to uradila? Trebalo bi istražiti u dva pravca i ne smemo zaboraviti da se događaji odvijaju u poslednja četiri dana kada je iz zatvora izašao Ergisov brat. Postoje neki tragovi koje treba pogledati, kao i zašto se Alma poslednji put pre tragedije sastala sa rođakom - rekao je novinar.

Alma i deca nestala 2. maja

Podsetimo, Alma je 2. maja nestala sa decom, a njen suprug Ergis je tek 3. maja prijavio njihov nestanak.

Tužilaštvo tvrdi da je nakon što je popila kafu sa rođakom 2. maja, Alma Arazi rekla da će brat doći po nju i da će otići da odmori kod njega u kući, ali je počinila tragičan čin.

Prema optužnici, Ergis Arazi "kao posledica kontinuiranog psihološkog nasilja nad svojom suprugom, koje se manifestovalo u vidu stalnih uvreda i preljube, ozbiljno narušavajući njeno dostojanstvo, izazvao je samoubistvo Alma Arazi, koja je u ozbiljnom psihološkom stanju skočila u reku zajedno sa troje maloletne dece".

Spekulacije da je Arazi imao aferu

Navodno je Ergis Arazi imao vanbračnu aferu sa 18-godišnjakinjom i vređao svoju ženu, nazivajući je "mentalno bolesnom" i tražeći od nje da napusti stan.

Pronađeno telo Alme i njenog sina

Ranije danas je iz hladne Bojane izvučeno njeno telo i telo njihovog trećeg deteta.

Alma Arazi (39) i njeno troje dece, podsetimo, navodno su izvršili samoubistvo skočivši u Bojanu.

Telo najstarije devojčice nađeno je juče u reci, dok je telo druge pronađeno juče.

Nakon stravične tragedije, uhapšen je njen suprug, koji je optužen za porodično nasilje i izazivanje samoubistva.

(Voks njuz)

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Spašeni Rusi koji su nestali u Ovčarsko-kablarskoj klisuri 🎥 videoplus #alo #alodnevnenovine #spasavanje #fypシ゚viral #fypシ #foryou #foryourpage ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading