Milena Santiroko pronađena nakon šest dana od njenog nestanka
Foto: Printscreen/Printscreen/TikTok/mi.lena483

Učiteljica Milena Santiroko (54) iz Lanćana u Italiji, koja nestala je u nedelju, 28. aprila, nakon što je ručala sa sinom pa otišla da prošeta, pronađena je živa. Prvobitno je istražiteljima tvrdila da je bila "oteta" da bi na novom ispitivanju sve porekla i priznala da je priču izmislila kao i da ima psihičke probleme.

"Bila sam očajna, htela sam sebi da oduzmem život", rekla je očajna Milena nakon što je prethodno tvrdila da su je kidnapovala dva muškarca.

Žena je na novom ispitivanju odbacila prethodnu priču u kojoj je tvrdila da je oteta i priznala da je sve izmislila, prenosi Telegraf.

"Oteta sam, pokušali su da me ubiju tako što su me davili", prvobitno je rekla učiteljica koja se nakon šest dana potrage pojavila u jednom baru, tražeći pomoć i mogućnost da pozove svoju decu. U tom trenutku, nakon što su je prepoznali, pozvali su policiju iz kluba i žena je potom zbrinuta.

Milena je bila potpuno mokra, lišće i granje joj je bilo zalepljeno za odeću, imala je i vidljive rane na zglobovima, kao da je bila vezana.

"Otela su me dvojica ljudi sa kapuljačama koji su me ubacili u automobil i odveli ne znam gde, a zatim su pokušali da me udave u bari. Spasila sam se tako što sam se pretvarala da sam mrtva, kada su otišli ​​pobegla sam", ispričala je ona policiji, a istražitelji proveravaju ove navode.

Područje u kojem se navodno dogodio pokušaj ubistva je Varikoni, iza plaže Kastel Volturono u provinciji Kazerta.

Ona je policijskim automobilom vraćena direktno u policijsku stanicu gde je provela sedam sati tokom kojih su je službenici ispitivali i pokušali zajedničkim snagama da rekonstuišu događaje.

Policija i tužioci su bili tu da je saslušaju, da shvate šta se desilo i otkriju razlog njenog nestanka dugog šest dana.

Tužilaštvo je već otvorilo slučaj za otmicu.

"Milena nije dobrovoljno napustila svoj dom i svoje najmilije. Javno tužilaštvo otvorilo je krivični postupak protiv nepoznatih lica zbog otmice i pokušava da rasvetli šta se Mileni desilo proteklih dana. Poslednjih sati kruže vesti o tome šta se Mileni dogodilo, što do sada nije potvrđeno. Članovi porodice sa nestrpljenjem očekuju Milenin njen povratak kući", saopšteno je.

BONUS VIDEO

@alo_portal Danka je nestala pre tačno mesec dana, a potraga za njenim telom i dalje traje! #fypシ #fypシ゚viral #srbija #dankailić💔 #dankailić #alo #alodnevnenovine #alonovine ♬ Action Music(853437) - Pavel

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading