brak
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ako ne znate tačno kakav bi prsten želeo vaš partner, onda uvek postoji šansa da odaberete nešto što ne želi da nosi – što nije idealno kada je to jedan od najvažnijih komada nakita koji će ikada posedovati, odmah iza burme koja će je zameniti kada vežete čvor.

Imajući sve ovo na umu, nije ni čudo što ljudi provode mnogo vremena pokušavajući da pronađu savršen verenički prsten koji odgovara njihovom budžetu i koji će sigurno usrećiti svog partnera. Jedan čovek je mislio da je uspeo kada je uzeo prsten za svoju devojku - ali ona je imala druge ideje.

 

 

Žena je pronašla verenički prsten svog dečka u njegovom noćnom ormariću i ostala je užasnuta onim što je videla jer je izjavila da nije "obožavalac" dizajna koji je odabrao. Ali umesto da kaže svom dečku šta se dogodilo, otišla je u grupu za sramotu na Fejsbuku da podeli svoj užas sa strancima.

Podelila je snimak prstena i napisala: "Uuuu. Samo sramota u petak, dolazim. Našla sam ovo u noćnom ormariću BF-a. Nije obožavatelj. Molim te, peci i onda mi reci kako da taktično kažem ne treba da odeš po nešto drugačije ."

Snimak posta je kasnije podeljen na Redditu, gde su korisnici brzo udarili ženu jer je bila tako gruba u vezi sa izborom prstena njenog dečka pre nego što je on uopšte imao priliku da ga iskoristi da je zaprosi.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading