majka i ćerka
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

U postu na Reddit forumu mlada je napisala da su ona i njen verenik odlučili da imaju ličnu tortu u kojoj će samo oni uživati na svom venčanju i da planiraju da posluže još jedan desert poput kolačića ili kolačića njihovi gosti. Međutim, majka joj je rekla da bi to bilo grubo prema gostima.

„Odlučujemo se za jednostavnije venčanje i koristimo pristup „manje je više“ u većini, ali ne u svim stvarima“, objasnila je mlada.

„Volela bih da imam malu ličnu svadbenu tortu u kojoj će moj verenik i ja da uživamo. To je jedna stvar koja je samo za nas".

Napomenula je da ne želi dve odvojene torte jer joj se ideja ne dopada sa „estetske“ tačke gledišta, ali je njena majka tvrdila da je pogrešila.

„Prema mojoj majci... omalovažavam iskustvo gostiju time što ga nemam“, dodala je ona. „Nezadovoljna je pomisao na bilo koji drugi desert za goste osim torte, i izrazila je veliko odbojnost prema tom izboru.

Ona je naglasila da svojim gostima neće učiniti medveđu uslugu. U stvari, ona i njen verenik su se osećali kao da su velikodušni sa svojim gostima služeći šest predjela, dva predjela sa dve strane, salatu, rolnice i neograničeno vino, kao i otvoreni bar.

"Sumnjam u pogledu veličine porcija i obima večere da će gosti ostati gladni“, nastavila je ona.

Korisnici Reddita bili su podeljeni po objavama, a neki su se složili da to nije nepristojno, međutim, drugi su verovali da je mlada majka bila u pravu. Zanimljivo, odeljak za komentare je postigao samo konsenzus da mlada ne treba da služi svojim gostima kolačiće.

 

 

„Kolači su ista stvar kao i torta“, napisao je jedan korisnik. „Ne bih ni okom trepnuo na to. Ali kolačići nisu. Volim kolačiće, ali ako želite da napravite sličan desert, držite se kolačića".

Drugi je dodao: „Svadbena torta ima dovoljno duboke korene da će stavljanje nečeg drugog kao dezerta za goste biti primetno i može neke uvrediti. Na primer, primetio bih i pomislio da je malo čudno imati kolačić kada jedu tortu".

Neki ljudi su primetili da je jedna stvar kojoj se raduju na venčanjima torta i predložili su da mlada pokuša da koristi kolače od listova jer ih je lako podeliti i seći.

Jedna osoba je dodala: „Radujem se torti na svadbama! Definitivno bih bio razočaran da ih ne dobijem na venčanju, posebno ako sam video mladu i mladoženja kako jedu. Lako biste mogli da imate torte pozadi koje se seku za goste".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading