Sonja i Nikola Lazetić  vila
Foto: Printscreen/instagram

Sonja Nikola Lazetić živeli su u jednom od najelitnijih beogradskih naselja, a poznato je i da imaju vikendicu nadomak Beograda.

Raskošna vila na Avali okružena zelenilom i svim prirodnim lepotama sada je dom Sonje i Nikole Lazetića, a sagradili su je s puno ljubavi.

Tačno je da smo kupili plac i da nam predstoji selidba. Nikola i ja smo dosta dugo tražili gde ćemo da se nastanimo. Gledali smo razna mesta po Kosmaju i na Fruškoj gori, ali smo se na kraju ipak odlučili za Avalu - rekla je Sonja, i dodala da su ona i bivši fudbaler kupili imanje na kojem se nalazi i šuma.

- Imamo čak i deo šume u okviru imanja. Za Avalu smo se odlučili jer je relativno blizu grada, a opet ćemo tamo imati svoj mir. Čim sve sredimo i završimo s majstorima, selimo se s Dedinja - izjavila je pre par godina supruga proslavljenog sportiste koja je čini se jedva dočekala da se skloni od gužve i prepusti prirodi.

Iza visoke ograde nalazi se ogroman travnjak o kojem se posebno vodi računa, i čini se da je svaka travka pokošena pod konac, te je i idealna za njihove kućne ljubimce, opasne pse rase kane korso.

Tu je i veliki bazen, ali i džakuzi.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading