JKk
Foto: Alo/Alo!

Regionalna zvezda Jelena Karleuša organizovala je susret sa svojim obožavaocima u jednom beogradskom tržnom centru povodom izlaska fizičkih izdanja albuma u formi CD-a i vinila.

Stotine fanova su satima strpljivo čekale svoj red kako bi se susrele sa Jelenom, dobile sliku i potpis od svoje omiljene pevačice. Gužva je bila nezapamćena, ali je atmosfera bila puna uzbuđenja i radosti.

Jelena Karleuša

Foto: Ataimages

 

Pop diva je izdvojila vremena i za medije, pa nam je tako otkrila kada počinje dugo najavljivana turneja.

- Spremamo ludilo. Jedva čekam da čujete i vidite. Turneja počinje na jesen, a krećemo od Skoplja. Tokom celog leta imamo velike koncerte po trgovima širom Srbije, Crne Gore, Bosne i ja ću koliko sutra najaviti sve te trgove. Baš imamo puno trgova. To su isto koncerti. Imamo Niš u junu, tako da će tu biti sigurno nekih 40-50 hiljada ljudi i tako... to su ogromni koncerti - otkrila je Karleuša za Alo! detalje svoje turneje, kao i da bi želela da Aleksandra Prijović bude njen specijalni gost.

- Pozvaću Prijovićku da mi bude gost i okusi scenu na moj način - kazala je Jelena za Alo!.

Breksvica nova frizura

Instagram

 

Ona se osvrnula na Anđelu Ignjatović Breskvicu, sa kojom je već imala razmenu prozivki, pa je ovom prilikom otkrila zašto je mlađu koleginicu blokirala.

- Na bloku je zato što svako od mladih pevača u jednom momentu mora da doživi malo prevaspitanje kako treba komunicirati sa mnom koja mogu puno da ih naučim o trajanju, borbi, ženskoj solidarnosti. Taj blok kratko traje i posle se lepo družimo - rekla je pevačica za Alo!.

Imam bizaran osećaj da će Teya Dora napraviti uspeh

- Kada je reč o njoj, imam na neki bizaran i perverzan način jako dobar osećaj. Ona je iznenađenje, dolazi iz drugog plana, ali obično su takvi takmičari na Evroviziji oni koji naprave najbolji plasman, a oni koji su favoriti ne. Taj svetski zvuk je nešto što će iznenaditi, jer dolazi upravo iz Srbije. Predviđam veliki uspeh - rekla je pevačica.

Piše: Ekipa Alo! 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading