Marija Šerifović
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Marija Šerifović održala je u koncert u Švedskoj, nedaleko od Malmea, na kojem joj se kao specijalna gošća pridružila i Teya Dora, naša ovogodišnja predstavnica na Evroviziji.

Marija je pre izlaska na binu odgovarala na pitanja medija, a jedno od njih bilo je i da li planira drugo dete posle dolaska na svet sina Maria.

Marija

Foto: Printscreen/instagram

 

U ovom trenutku ne i za sada ne. Sada, ako se želje promene, što da ne? Ali, za sada ne. Kažu da su deca naši učitelji, neki veruju da je obrnuto, a ja verujem da je baš tako. Gotovo sam sigurna da će me Mario naučiti mnogim stvarima, da će to biti jedna dugotrajna borba između strelca i škorpije, ali na kraju krajeva, nešto je do vaspitanja, nešto ide iz kuće, a nešto naprosto mora da se prepusti višim silama, a na nama kao roditeljima je samo da se prekrstimo i da gledamo - rekla je Marija. 

Ona je ovom prilikom istakla i da je njena majka Verica Šerifović bolja kao baka nego kao mama.

Verica sa unukom

Foto: Printscreen Paparazzo Lov

 

Podsetimo, pevačica je nedavno otkrila i kako je dečak dobio ime.

- Želela sam da se zove na slovo "M" i ja sam želela da se zove "Max". Onda naravno, moje drugarice seljanke su rekle: "Da daš detetu ime, da se zove kao kuče". Zbog trenutka procesa, papirologije dok smo bili u bolnici, to se sve mora popuniti i došla je žena i pitala kako se zove. Svi su krenuli da smišljaju na slovo "M" i neko je rekao: "Mario" i ja sam samo rekla: "Pišite Mario". Lepo mi je. Nadam se da te neće biti blam što se zoveš Mario, a mama ti se zove Marija. Slatko mi je - priznala je pevačica za svoj kanal na Jutjubu.

Kurir

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading