Haris Džinović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Haris Džinović  razveo od supruge Meline Džinović nakon dvadeset i dve godine braka, i nije je štedeo kada je reč o javnim prozivkama, ali ostao je blizak sa decom, sinom Kanom i ćerkom Đinom. 

Ipak, folk pevač šokirao je javnost kada je priznao na koji način savetuje naslednika kada je reč o osvaju nežnijeg pola. 

- Svom sinu Kanu sam rekao: Kane, ako izlaziš uveče, sve i da upoznaš neku devojku, tu hleba nema. Devojke se po danu love, a dogovaraju za naveče. Prema tome kad dođeš negde uveče, sve su zauzete. Onda me on zove i kaže mi: Taić, obišli smo šest-sedam baštenskih prostora, upoznali smo osam devojaka. Kažem mu: 'Eto vidiš'. Kaže on: 'Jao kakav si ti lav" - ispričao je Haris za domaće medije.

Haris i Melina

Foto: Ataimages

 

Podsetimo, kako smo juče eksluzivno pisali, Haris je, tvrdi njegov dugogodišnji prijatelj, nedavno uplovio u ljubavnu romansu sa mlađom ženom

Haris je oduvek ljubitelj lepih žena. Takve su mu sve prijateljice i poznanice. Upravo nas zato i nije začudilo kada je obnovio kontakt sa jednom od najzanosnijih iz svog okruženja. Na prvi pogled jako liči na Melinu, budući da je atraktivna, zgodna i  tip top sređena, a kako je uspešna u poslu kojim se bavi i imaju zajedničke prijatelje, bliskost je došla spontano. Ne samo da ne krije da je otpočeo romansu već ih poslednjih dana viđaju u prestižnim prestoničkim restoranima. Uopšte ga ne zanima šta će Melina o tome misliti jer je kroz novu partnerku shvatio da je još uvek živ i sposoban da uživa u ljubavi. To mu je dalo novi vetar u leđa i uživa u svakom trenutku koji provede sa novom partnerkom - naveo je naš izvor. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading