Jelena Karleuša
Foto: Shutterstock/Foto: Alo/ilustracija

Pevačica Jelena Karleuša bila je primorana da otkaže nastup u glavnom gradu Crne Gore, Podgorici, zbog strašnih pretnji koje joj stižu.

Pop diva je kao razlog otkazivanja navela "mešanje politike u njen nastup".

Šta se zapravo desilo

Jelena je juče burno reagovala putem društvene mreže Instagram, te uputila komšijama brutalnu poruku, a tiče se neprijateljskih stavova prema Srbiji.

Njeno oglašavanje prenosimo u celosti:

- Neverovatno kako su vlade okolnih malih zemalja konstantno neprijateljski raspoložene prema mojoj zemlji Srbiji. I njihovi mediji i njihova vlast. Za to vreme, Srbija građanima okolnih zemalja pruža dugačak niz olakšica i povlastica kad dođu u Srbiju da žive, rade i zarade. Da Crna Gora po ko zna koji put glasa protiv Srbije, a da se pola Crnogoraca nalazi u toj istoj Srbiji i ne vidi neki moralni problem ili politički problem?! Pa ne glasaš protiv zida već protiv naroda i zemlje koja ti hrani sunarodnike. I nije dovoljna sramna nepravda koju nam svi oni mali čine tako što kao gomila iskeženih majmuna likuju kao kad se rani lav, kad nam se protivpravno otima ogromno parče teritorije i time se krše svi zakoni UN nego se utrkuju ko će više da naudi. Jer vide da mogu da podignu svoj ku*čić... I niko, ponavljam, niko nema pravo da se poziva licemerno na devedesete jer niti te politike ima, niti tih mozgova - istakla je Karleuša, pa dodala:

Jelena Karleuša

Foto: Instagram

 

- Jer kad bi Srbija krenula da se poziva na nepravde devedesetih, pedesetih, četrdesetih, tridesetih, dvadesetih, raznih Jasenovaca, Tita i komunista koji su nam nakačili na grbaču i Albance i ostale narode i narodnosti koji nisu imali ni put ni voz, mogli bi svi zajedno da se proglasimo za genocidni Balkan koji treba sravniti sa zemljom. Nuklearka i bam! Jer svakom Crnogorcu je deda Srbin, svakom Hrvatu je deda ubijao Srbe, svakom Bošnjaku deda nije došao ni iz Turske ni iz Saudijske Arabije, jer smeta ono IĆ i razumevanje srpskog jezika, a svakom Albancu sa Kosova je deda bio u plemenskoj bandi koja je napadala srpsku vojsku koja se povlačila prema Grčkoj u Prvom svetskom ratu, u bandi koja je palila vekovne srpske manastire.

- Mi smo zmijarnik, svi na Balkanu, zatrovani mržnjom i politikom protiv Srbije koja naje*e kad ne reaguje a i kad reaguje, samo zato što nikada nije zvanično prebrojala svoje žrtve i tražila pravdu za milione ubijenih, proteranih, poturčenih i pokatoličenih, obespravljenih... Nikada nisam podržavala bilo kakav vid agresije, zločine po bilo kojoj osnovi. Prva uvek osudim. Zato osuđujem i nepravdu prema mojoj zemlji - navela je ona u saopštenju, nakon čega je nastao haos.

Jelena otkazala nastup u Podgorici

Karleuša se danas oglasila i otkrila da je bila primorana, zbog stravičnih pretnji, da svoj nastup u Crnoj Gori otkaže, te se i izvinila tamošnjoj publici. Više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Ljubica

02.05.2024 18:10

Britko seče Jelena, kao sabljom i voleli je ili ne, sve što je napisala je istina.

Lika

02.05.2024 19:03

👋👋👋👋👋👋👋👋👋 Alal vera, citas mi misli... Iskreno od srca, nisam dugo cuo bolji, sazetiji i jasniji komentar👋👋👋👋