Teya Dora
Foto: ATA IMAGES/Foto: AtaImages

Našu predstavnicu na Pesmi Evrovizije Teya Doru, koja je sinoć prva ušla u finale ovog takmičenja i koja je opčinila svet, sve vreme prati neverovatna simbolika. Reč je o broju 11, koji joj je uvek donosio sreću.

"Teya Dora je dobila broj 11 u 2. polufinalu, a dan kada se nosi Natalijna (lila) ramonda je 11.11. koji je u numerologiji anđeoski broj + pesma o miru, ponovnom rađanju, simbolu, sećanju na ovaj narod", primetio je jedan od korisnika društvene mređe Iks, nekadašnjeg Tvitera.

I sama Teya Dora je to istakla za domaće medije:

- Apsolutno neobjašnjivo. Shvatila sam da je broj koji sam ja htela da izvučem bio 11, jer je Dan primirja u Prvom svetskom ratu, čiji je simbol ramonda 11. novembar (11.11). Otkad sam počela da radim pesmu "Ramonda" svuda me prati broj 11. Numeru sam poslala na konkurs Javnog servica baš u noći između 10 i 11. novembra, i to uveče tačno u 11 sati i 11 minuta. Toliko često vidim četiri jedinice da sam to počela i da slikam i telefon mi je prepun tih fotografija. Kada sam izvukla broj, htela sam da budem 13, ali ga je dobila Konstrakta. A kada sam izvukla broj 4 i shvatila da je to zbri četiri jednice, pomislila sam: "Ok, neću više da razmišljam, samo ću se razočarati ako ne pobedim šta su ovi znakovi na putu bili. I usput, Evrovizija je 11. maja, tako da možda... - otkrila je  za RTS Zvuk Teya Dora.

Teya Dora

Foto: AtaImages

 

Kada je na zvaničnom kanalu objavljena precizna satnica nastupa kandidata na prvoj polufinalnoj večeri i kada se ispostavilo da je termin Teya Dore tačno u 21.17. nastao je haos na društvenim mrežama - mnogi su sabrali te brojeve i došli do zbira 11.

Uz to, za finale je izvukla ljubičastu traku, što znači da producenti biraju broj pod kojim će Teodora nastupiti u finalnoj noći, 11. maja.

- Tračica je lila boje, simbolično. Volela bih da dobijem broj koji ima veze sa 1. Šta god da bude, to je to - rekla je za Telegraf.rs pevačica.

I numerolozi su potvrdili da je dobar znak kada neko stalno viđa broj 11 jer to znači da onoga koga prati anđeoski broj 11 :11 čeka dugo priželjkivana mogućnost ispunjenja velike želje.

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading