Teodora i Miljana
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Darko Tanasijević progovorio je o dešavanjima u Eliti. 

Voditelj je otkrio šta mu najteže pada u toku emisija, a onda se osvrnuo i na aktuelne učesnike, posebno Miljanu Kulić. 

Šta ti najteže pada kad vodiš rijaliti?

- Galama, buka, to što ne slušaju kad im se kaže da se utišaju, kako bi se svi lepo čuli. Izludim u sekundi kada ne mogu da ih smirim, kada neće da me slušaju, kad moram da trošim grlo i nerve. Srećom, još nisam uočio da su mi krenule sede, a budu li krenule zbog njih, nadrljali su. Umeju da budu nemogući, kao da sam u vrtiću.

MILJANA IDE U BOLNICU! Voditelj Elite otkrio sve, ovo je istina o njenom lečenju!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Priča se da je Miljana Kulić zaljubljena u tebe. 

- Nemoguće, otkud sada to?! Daleko od toga. Nego mi imamo neku posebnu konekciju, neka naše interne fore i ja sam, spontano, pomerio tu granicu kada je u pitanju način na koji dozvoljavam da se ona šali sa mnom, pa i ja sa njom. Ta priča, zapravo fora, da smo mi navodno bili zajedno je od pre nekoliko godina, a mi smo je spontano samo produbljivali sve više i više, toliko da neki ljudi zaista misle da mi je ona bila devojka.

MILJANA IDE U BOLNICU! Voditelj Elite otkrio sve, ovo je istina o njenom lečenju!

Printscreen

 

Da li misliš da će odustati od Zole?

- Teška priča, budući da je imala milion pokušaja do sada i nove partnere, ali ništa nije urodilo plodom. Rekla mi je pre neki dan da će posle Elite ići u neku rusku bolnicu da se izleči od njega, ali i u manastir takođe. Kaže, ako ništa od toga ne urodi plodom, onda ide kod hodže - rekao je Darko za "Star". 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading