indijska svadba
Foto: Printscreen/twitter.com/ Neo Politico हिंदी

Sikandar Jadav, otac dvoje dece, preselio se kod tašte i tasta nakon smrti svoje supruge. Tokom vremena provedenog s njima, između njega i Gete Devi razvili su se duboki i romantični osećaji.

Ova nekonvencionalna ljubavna priča došla je do izražaja kada je tast, Darve, primetio sve veću bliskost između svoje žene i zeta.

Nakon što ih je uhvatio na delu, Darve je odmah reagovao i celu situaciju izneo pred seosko veće. Sikandar Jadav je otvoreno priznao svoje osećaje prema svojoj tašti, što je vodilo do odluke o njihovom venčanju.

U videu koji je postao viralan na društvenim mrežama, vidi se tradicionalna ceremonija venčanja u kojoj Sikandar Jadav uzima za suprugu svoju taštu, Getu Devi. Seljani su okupljeni i bodre par, dok mnogi snimaju ovaj neobičan događaj.

Tast Darve je organizovao venčanje i blagoslovio ovaj brak, izražavajući svoju sreću zbog mladenaca. Takođe je rekao da je pomogao u organizaciji službenog venčanja pred matičarem.

Ova priča o ljubavi i venčanju između zeta i tašte izazvala je različite reakcije na društvenim mrežama, ali tastovo prihvatanje i podrška novom paru dodali su posebnu dimenziju ovom nesvakidašnjem događaju.

(mojevrijeme.hr

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading